Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl

Projecten

Op deze pagina vind u een aantal projecten waarbij SDS Ommen een grote rol gespeeld heeft met levering, montage of op een andere manier bijgedragen heeft aan de realisering van het project.

Woonboerderij Erica

In Drenthe, Erica, hebben wij Finnera dakpanelementen toegepast. Het innovatieve design en revolutionaire vormgeving, van de Finnera maakt het stalen dak niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam en efficiënt. De

Meer informatie »

Woonboerderij Hoogeveen

In Hoogeveen hebben wij een woonboerderij gerenoveerd met Finnera dakpanelementen. Wij hebben keramische nokken toegepast i.p.v de standaard stalen afwerking, hierdoor is het dak bijna niet van traditionele pannen te onderscheiden.

Meer informatie »

Woonboerderij Buinen

In Nieuw-Buinen hebben wij de Euro-Elite dakpanplaat toegepast. Door zijn vormgeving en stijlvolle uiterlijk is dit model niet te onderscheiden van traditionele dakpannen. Hierdoor worden de Euro-Elite dakpanplaten veelal in landelijke

Meer informatie »

Boerderij Exloërveen

Voor de, door ons, gerenoveerde woonboerderij in Exloërveen, Drenthe, hebben wij het RUUKKI stalen daksysteem, type Euro Elite, met een kwaliteitsklasse Ruukki 40, in de kleur zwart (RR33) geleverd en gemonteerd. 

Meer informatie »

Boerderij Oude Pekela

In Oude-Pekela hebben wij het achterhuis van een boerderij gerenoveerd met onze Euro-Elite Oudhollandse dakpanplaten, uitgevoerd in de Ruukki 40 kwaliteitsklasse, kleur zwart. Het voorhuis, bedekt met pannen, is hetzelfde gebleven. 

Meer informatie »

Woning Doornspijk

In Doornspijk hebben wij een totaalpakket van het Adamante daksysteem geleverd in de Ruukki 50+ kwaliteitsklasse in de kleur antraciet RR2H3 (RAL7021). Montage heeft de klant zelf verzorgt met dit resultaat.

Meer informatie »

Projecten in de omgeving

Chat met ons op WhatsApp