Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

Streekmuseum Ommen met Monterrey Grand dakpanplaten en sandwichpanelen

In Ommen hebben wij voor het Streekmuseum, de sandwichpanelen van SAB-profiel en de Ruukki Monterrey Grand dakpanplaten toegepast. 

Het bijzondere aan dit project is dat eerst een ‘binnenschil’ gecreëerd is door middel van de SAB- sandwichpanelen een zogeheten ‘carrier systeem’. Hierdoor is het gebouw op een snelle manier waterdicht als ook erg goed geïsoleerd. Vervolgens is op geventileerde wijze een stalen dakpansysteem aangebracht (carriersysteem). 

Naast de hoge isolatie en waterdichtheid, is ook gekozen voor deze manier met een carrier systeem, voor de mooie strakke binnenafwerking die er mee verkregen wordt. 

Wat het project ook uniek maakt is dat er stalen dakpanplaten, in dit geval de Monterrey Grand in kleur RR2H3 en kwaliteitsklasse Ruukki 30 Matt op de gevel zijn toegepast. Hierdoor komt de contour gesneden dakvoet mooi tot zijn recht.  

Door toepassing van zowel de SAB- sandwichpanelen als het Ruukki Monterrey Grand daksysteem, is een duurzaam, karakteristiek en stijlvol resultaat behaald, geheel passend bij het Streekmuseum en omgeving.

Fotogalerij van dit project

Locatie:
Product:

Heeft u interesse in de toepasbaarheid van dit voorbeeld in uw eigen project? Bel of e-mail ons!

Direct een mail versturen? Dat kan hieronder!

Gebruikte producten bij dit project

Interesse in een van onze producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.