Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl

Over ons

OVER ONS

INNOVATIEF & FLEXIBEL

SDS Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van stalen dak- en gevelsystemen. Ons bedrijf heeft sinds de oprichting in 1989 een aanzienlijke ontwikkeling meegemaakt. Daarnaast gaat SDS Ommen zeer innovatief te werk. Wij hebben hiervoor duidelijke signalen afgegeven door als een van de eersten in Nederland de stalen dakpanplaat grootschalig op de markt te brengen. Flexibiliteit uit zich in het meebewegen met de wensen van de klant.

UW SPECIALIST

Wij streven ernaar om een onderneming te zijn die gespecialiseerd is in exclusieve dak- en gevelsystemen. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kosten- en tijdsbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van stalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwsector.

OOG OP DE TOEKOMST

We houden ons als organisatie bezig met de wereld van morgen en de generaties na ons. Dit uit zich in het veilig en milieubewust handelen en gebruik maken van  duurzame materialen waardoor onze dak- en gevel oplossingen van lange levensduur zijn.

WAT IS RUUKKI

Ruukki is een Finse staalfabrikant die een breed werkveld heeft in de staalsector. Hierbij spreken we over het produceren van constructies van gebouwen, verkoop van staalrollen en het produceren van dak- en gevelsystemen. Ruukki heeft 150 vestigingen in 150 landen met in totaal ca. 12.000 werknemers. Ruukki is de hoofdleverancier van onze stalen dak en gevel oplossingen.

RUUKKI EXPRESS

Ruukki Express is een winkel- en serviceconcept voor professionals in de bouw. Het assortiment bestaat uit dak- en gevelsystemen, dakveiligheid producten en hemelwaterafvoersystemen. Alles wat u nodig heeft voor uw dak onder een dak!

WIE WIJ ZIJN

HARRO PLAGGENMERSCH

Directeur

Als bedrijfseigenaar houd ik overzicht over onze mooie bedrijven en ben ik “bijna” overal inzetbaar. Dit om onze passie voor dak, gevel en hemelwater systemen oplossingen, vorm te geven.

In gesprekken hopen wij elkaar, architecten, wederverkopers en opdrachtgevers te inspireren, om mooie projecten te realiseren met concrete totaaloplossingen. 

IPE TOONSTRA

Verkoper buitendienst (regio zuid)

Inspiratie van de kopende klant omzetten naar werkelijkheid en de uiteindelijke glimlach. Hieruit haal ik mijn motivatie. Dagelijks probeer ik dit doel na te streven in mijn rayon, welke zich met name concentreert In het midden en zuiden van Nederland.

NIEKE KAMPHUIS

Receptioniste & verkoper binnendienst

Ik houd mijzelf vooral bezig met het maken van offertes, opdrachtbevestigingen en afspraken. Verder neem ik zo veel mogelijk telefoon aan en beheer ik onze algemene mailboxen.

GERMEN WILLEMS

Verkoper binnendienst (regio noord)

Als verkoper binnendienst houd ik mij bezig met het calculeren, adviseren, meedenken in oplossingen en aanbieden van de juiste materialen voor uw project. Met uiteraard als einddoel te zorgen voor een tevreden klant en mooi eindresultaat!

MIRKO BORGMEIJER

Verkoper binnendienst (regio zuid)

Als verkoper binnendienst ben ik met name verantwoordelijk voor de calculatie van projecten voor regio Zuid. Daarnaast houd ik mij bezig met het opstellen van offertes en opdracht bevestigingen.

MARIJKE VAN DE VELDE

Verkoper Binnendienst

Ik maak deel uit van het verkoopteam regio Zuid. Mijn werkzaamheden zijn klanten helpen en adviseren om samen tot een mooi eindresultaat te komen, en het verzorgen van de bestellingen.

ESTHER HOFSTEDE

Financieel Manager

Eindverantwoordelijk voor de financiële administraties en daarnaast zorg ik voor een effectief vergaderend verkoopteam.

SANDER VAN DER ZWAAG

Financieel Medewerker

Voornamelijk verantwoordelijk voor de verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en opstellen rapportages. Daarnaast houd ik mij bezig met procesoptimalisatie.

RENE ODINK

HR Manager

Alles op het gebied van personeel / organisatie / aansturing en meedenken met het management. Daarnaast verantwoordelijk voor de expeditie / logistiek.

Saskia Hesselink

Marketing medewerker

Als marketeer houd ik mij bezig met het bedenken, uitwerken en coördineren van alle marketingactiviteiten. Dit met als einddoel om het bedrijf te promoten en sterk te positioneren binnen de markt en voor de klant.

Benny Meijerink

Verkoop adviseur

Als commercieel medewerker buitendienst ben ik  verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van modulaire dakpanplaten, de Flista en gestandaardiseerde aluminium en stalen dakgoten en hemelwaterafvoeren. Het einddoel zijn tevreden en positieve klanten!

Chat met ons op WhatsApp