Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

Over ons

OVER ONS

INNOVATIEF & FLEXIBEL

SDS Ommen is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van stalen dak- en gevelsystemen. Ons bedrijf heeft sinds de oprichting in 1989 een aanzienlijke ontwikkeling meegemaakt. Daarnaast gaat SDS Ommen zeer innovatief te werk. Wij hebben hiervoor duidelijke signalen afgegeven door als een van de eersten in Nederland de stalen dakpanplaat grootschalig op de markt te brengen. Flexibiliteit uit zich in het meebewegen met de wensen van de klant.

UW SPECIALIST

Wij streven ernaar om een onderneming te zijn die gespecialiseerd is in exclusieve dak- en gevelsystemen. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kosten- en tijdsbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van stalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwsector.

OOG OP DE TOEKOMST

We houden ons als organisatie bezig met de wereld van morgen en de generaties na ons. Dit uit zich in het veilig en milieubewust handelen en gebruik maken van  duurzame materialen waardoor onze dak- en gevel oplossingen van lange levensduur zijn.

WAT IS RUUKKI

Ruukki is een Finse staalfabrikant die een breed werkveld heeft in de staalsector. Hierbij spreken we over het produceren van constructies van gebouwen, verkoop van staalrollen en het produceren van dak- en gevelsystemen. Ruukki heeft 150 vestigingen in 150 landen met in totaal ca. 12.000 werknemers. Ruukki is de hoofdleverancier van onze stalen dak en gevel oplossingen.

RUUKKI EXPRESS

Ruukki Express is een winkel- en serviceconcept voor professionals in de bouw. Het assortiment bestaat uit dak- en gevelsystemen, dakveiligheid producten en hemelwaterafvoersystemen. Alles wat u nodig heeft voor uw dak onder een dak!

WIE WIJ ZIJN

SDS Ommen team

HARRO PLAGGENMERSCH

Directeur

Als bedrijfseigenaar houd ik overzicht over onze mooie bedrijven en ben ik “bijna” overal inzetbaar. Dit om onze passie voor dak, gevel en hemelwater systemen oplossingen, vorm te geven.

In gesprekken hopen wij elkaar, architecten, wederverkopers en opdrachtgevers te inspireren, om mooie projecten te realiseren met concrete totaaloplossingen. 

IPE TOONSTRA

Verkoper buitendienst (regio zuid)

Inspiratie van de kopende klant omzetten naar werkelijkheid en de uiteindelijke glimlach. Hieruit haal ik mijn motivatie. Dagelijks probeer ik dit doel na te streven in mijn rayon, welke zich met name concentreert In het midden en zuiden van Nederland.

JOEY FEENSTRA

Teamleider sales en marketing

Als teamleider sales en marketing ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van ons team. Met als doelstelling een gemotiveerd en gedreven team. 

GERMEN WILLEMS

Calculator

Als calculator houd ik mij bezig met het calculeren, adviseren, meedenken in oplossingen en aanbieden van de juiste materialen voor uw project. Met uiteraard als einddoel te zorgen voor een tevreden klant en mooi eindresultaat!

MIRKO BORGMEIJER

Verkoper binnendienst (regio zuid)

Als verkoper binnendienst ben ik met name bezig met het helpen en adviseren van klanten en projecten voor regio Zuid. Daarnaast houd ik mij bezig met het opstellen van offertes en opdracht bevestigingen.

MARIJKE VAN DE VELDE

Verkoper Binnendienst (regio noord)

Ik maak deel uit van het verkoopteam regio Noord. Mijn werkzaamheden zijn klanten helpen en adviseren om samen tot een mooi eindresultaat te komen, en het verzorgen van de bestellingen.

ROELIEN DE HAAN

Financieel Medewerker

Verantwoordelijk voor de financiële administratie. 

SANDER VAN DER ZWAAG

Financieel Medewerker

Voornamelijk verantwoordelijk voor de verwerking van inkoop- en verkoopfacturen en opstellen rapportages. Daarnaast houd ik mij bezig met procesoptimalisatie.

RENE ODINK

Teamleider Operations 

Alles op het gebied van personeel / organisatie / aansturing en meedenken met het management. Daarnaast verantwoordelijk voor de expeditie / logistiek.

Benny Meijerink

Verkoper buitendienst (regio noord)

Als verkoper buitendienst ben ik verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van onze dak- en gevelsystemen en dakgoten. Dit doe ik met volle enthousiasme in mijn rayon, welke zich voornamelijk concentreert in Noord-Nederland. Het einddoel is tevreden en positieve klanten!

Sil Arkes

Marketeer & communicatie beleid

Als Marketeer ben ik verantwoordelijk voor het marketingbeleid en de positionering van het bedrijf. Het doel is om klanten te voorzien van duidelijke productinformatie en content. 

SVen koggel

Sales support

Als sales support ben ik verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verkopers, ik help met calculaties en offertes. Verder ondersteun ik het salesteam waar mogelijk.

Chantal Plaggenmersch

Logistiek 

Samen met mijn collega’s Erik en Reinier ben ik verantwoordelijk voor de logistiek binnen SDS Ommen. Dit is onder andere het maken van zetwerk, goederen ontvangen, zorgen dat het magazijn op orde is en pakketten inpakken en versturen. 

Erik wolbink

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider zorg ik ervoor dat de projecten aan niks ontbreken. Hierbij verzorg ik alles waardoor onze projecten altijd goed geregeld zijn en voorspoedig kunnen worden uitgevoerd.

Reinier vos

Logistiek

Als magazijnmedewerker/zetter ben ik verantwoordelijk voor de logistiek binnen SDS Ommen. Samen met mijn collega’s Erik en Chantal zorgen wij ervoor dat de logistiek goed geregeld is.

TIEDE OVERMARS

Marketing en communicatie

Als marketing/communicatie stagiair ben ik verantwoordelijk voor het marketingbeleid en de positionering van SDS Ommen. Ik ondersteun mijn collega Sil en help hem met de marketing activiteiten.

GIJS VEURINK

Sales

Ik houd mij vooral bezig met het ondersteunen van het sales team. Zo probeer ik zo goed mogelijk de klanten te voorzien van advies en help ze waar nodig. 

LYANNE SMIT

Front office medewerker

Als Front office medewerker sta ik klanten te woord en probeer ik ze zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast houd ik me bezig met de inkoop en bestellingen en ondersteun ik het salesteam.