Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

Kwaliteitsklassen

Ruukki produceert hoogwaardige stalen dak- en gevelbekledingen en dakgootsystemen. De firma optimaliseert continue haar producten, ontworpen voor particuliere en openbare gebouwen, met het doel een portfolio met unieke voordelen te ontwikkelen, dat aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten voldoet.

Als resultaat van deze filosofie en aandacht voor innovaties heeft Ruukki afgelopen jaren veel vernieuwingen gebracht. Op alle gebieden van techniek, kwaliteit, producttoepassingen en product mogelijkheden maar ook in duurzaamheid en esthetica. Met als doel de eindgebruiker meer en beter van dienst te zijn.

Brede productkeuze om aan uw behoeften te voldoen
De daken van Ruukki zijn van Scandinavische kwaliteit. Of u van plan bent om te renoveren of een nieuw huis wilt bouwen, onze uitgebreide keuze in daken garandeert, dat u een mooie, duurzame en eenvoudig te onderhouden oplossing zult vinden. In combinatie met onze regenwatersystemen en veiligheidsproducten voor het dak, heeft u een stijlvol en functioneel pakket tot in het kleinste detail.

De dakbedekkingen van Ruukki zijn in vele modellen beschikbaar, zodat er voor iedere omgeving iets te vinden is, modern of traditioneel.

Een keuze waarmee je makkelijk kan leven
De stalen dakbedekkingen van Ruukki zijn waterdicht, licht en gaan jarenlang mee. Dankzij het ontwerp en het toegepaste materiaal kunnen ze bovendien probleemloos en eenvoudig worden onderhouden.

Kwaliteitsklassen

De dak- en gevelsystemen van Ruukki en hun kwaliteitsklassen – een belofte, die u kunt vertrouwen.

Ruukki 50 Plus
De kwaliteitsklasse Ruukki 50 Plus betekent, dat wij 50 jaar technische garantie en 25 jaar esthetische garantie bieden. De producten van deze kwaliteitsklasse onderscheiden zich door de grootste duurzaamheid en het meest karakteristieke design onder de op de markt verkrijgbare oplossingen.

Ruukki 40
De kwaliteitsklasse Ruukki 40 Plus betekent, dat wij 40 jaar technische garantie en 15 jaar esthetische garantie bieden. De producten van deze kwaliteitsklasse kenmerken zich door uitstekende prestaties en zijn geschikt voor alle dakbedekkings-projecten.

Ruukki 30
De kwaliteitsklasse Ruukki 30 Plus betekent, dat wij 30 jaar technische garantie en 10 jaar esthetische garantie bieden. De producten van deze kwaliteitsklasse bieden een zeer goede, betaalbare en betrouwbare keuze voor diverse behoeften en verwachtingen.