Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl

SDS Academy

Word specialist in

Bereid je voor op de toekomst van bouwen
Word dé specialist in de bouw
"Een dynamische omgeving met een duidelijke aansluiting op de praktijk"
Previous
Next

Onze SDS Academy

We care

"Het verschil maken binnen de branche door een lerende en innoverende cultuur te stimuleren en realiseren"

We share

"Onze kennis delen met eigen personeel, alsook met scholen en ondernemers en te stimuleren om van elkaar te leren"

We inspire

"Inspireren op gebied van: innovatie, digitalisatie, duurzaamheid, staal, persoonlijke groei en toekomst binnen de branche"

Wat kunt u van ons verwachten?

Workshops
Voor bijna ieder belangrijk thema binnen de dak- en gevelbranche alsook belangrijke thema’s buiten de sector, worden workshops gehouden. Belangrijk voor SDS Academy is een goede aansluiting met de workshops op de praktijk, opleidingsniveau en dat opgedane kennis blijft hangen. Ons (les)programma wordt hier dan ook op aangepast. 

Om herkenbaarheid te creëren, word in het kenniscentrum gebruik gemaakt van demo-apparatuur, om deelnemers kennis te laten maken en te leren werken met de nieuwste technieken, digitaliseringen, staal en technische details.

Masterclasses
In SDS Academy worden masterclasses gehouden, waarbij experts binnen het vakgebied en daarbuiten op inspirerende en interactieve wijze belangrijke thema’s zullen behandelen.

Scholingstrajecten
Bij SDS Academy kunnen scholen en leerlingen terecht voor een educatief, interactief en inspirerend scholingstraject. Tijdens het scholingstraject staat een goede aansluiting op het (toekomstig) werkveld, studie en een mentor-leerling structuur met intensieve begeleiding centraal.

Training on the job
Er worden trainingen gegeven op de bouwplaats, waardoor medewerkers al werkende leren. Deze opgedane kennis wordt vervolgens weer gedeeld in onze scholingstrajecten, workshops, masterclasses en bijeenkomsten in de sector. Training on the job kunnen wij ook toepassen voor andere bedrijven. 

Chat met ons op WhatsApp