Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

SDS Academy

Het idee van SDS Academy

Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van SDS Academy. Maar wat is SDS Academy en wat is het idee erachter?

Ook in de branche van stalen dak- en gevelbekleding en dakgoten, is de werkdruk hoog. Vernieuwingen vragen om investeringen in scholing, maar het is moeilijk om daar tijd voor vrij te maken. Onder werktijd is er nauwelijks ruimte voor scholing en ontwikkeling en er wordt niet graag ingeleverd op vrije tijd. Daarbij hebben leidinggevenden het vaak te druk om veel aandacht te kunnen besteden aan de ontwikkeling van medewerkers en zijn de ervaringen met traditionele cursussen niet altijd positief. De opgedane kennis blijft bij deelnemers niet hangen omdat de cursussen niet goed aansluiten op hun praktijk of opleidingsniveau.

Het idee is om hier het verschil in te maken en een lerende en innoverende cultuur binnen de branche te creëren, door middel van een academy. Hierbij is ons doel om een duidelijke en herkenbare aansluiting op de praktijk en het opleidingsniveau te realiseren. Om dit te verwezenlijken zijn wij momenteel druk bezig met het opzetten van ons eigen kenniscentrum en leeromgeving, ofwel: SDS Academy!

Onze SDS Academy visie

We care

"Het verschil maken binnen de branche door een lerende en innoverende cultuur te stimuleren en realiseren"

We share

"Onze kennis delen met eigen personeel, alsook met scholen en ondernemers en te stimuleren om van elkaar te leren"

We inspire

"Inspireren op gebied van: innovatie, digitalisatie, duurzaamheid, staal, persoonlijke groei en toekomst binnen de branche"

Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden?

Wilt u niks missen van de oprichtingen en ontwikkelingen van kenniscentrum SDS Academy?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gesteld! Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Schrijf u hier in voor de Academy nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder