Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

Missie, visie & kernwaarden

Onze missie

Wij dragen vol trots uit dat we stijlvolle, vernieuwende en pragmatische oplossingen leveren die bijdragen aan het woongenot, de veiligheid en onbezorgdheid van gebouweigenaren. 

Onze visie

SDS Ommen is een handelsbedrijf in mooie, bijzondere dak- en gevelsystemen. SDS Ommen biedt alternatieve dak- en gevelconcepten aan, die enerzijds de uitstraling van traditionele producten geven, maar tegelijkertijd beter scoren op het gebied van onderhoud, duurzaamheid, prijsstelling en toepasbaarheid.

We geven een totaaloplossing voor het gewenste eindresultaat van de klant. Door onze specialistische kennis op dit gebied, zijn we sterk in het adviseren over de toepasbaarheid en installatie van het product.

We willen bekend staan om onze kennis en onze passie en kunde om dit voor de klant creatief te vertalen naar een individuele oplossing. Ook levert SDS Ommen de benodigde accessoires, aanverwante materialen en indien gewenst daarnaast de montage via Schutte Dakbedekking. Ruukki Roofing Finland werd partner en leverancier van SDS Ommen door een exclusieve overeenkomst voor het distribueren van geprofileerde dak- en gevelproducten in Nederland en de Nederlandse Antillen

4 kernwaarden

Ieder bedrijf heeft kernwaarden waar zij voor staan of uitstralen. Dit geldt voor zowel intern als extern. SDS is tot deze vier kernwaarden gekomen door middel van vragen aan collega’s of klanten hoe zij over ons denken. De uitkomst van deze kernwaarden zijn als volgt: 

1) We weten wat we doen.

 

2) We zijn altijd onderweg naar morgen. 

 

3) We laten ons niet gek maken. 

 

4) We zijn nooit uitgeleerd.