Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

Dok40 in Eindhoven met Classic Felsbanen

Dok40 is een nieuwe wijk, die bestaat uit appartementen, penthouses en stadwoningen, aan de rand van de binnenstad. Deze nieuwe wijk is geschikt voor verschillende doelgroepen en past bij de omliggende bebouwing en is een binnenstedelijke verdichting.

Voor de gevel- en dakbedekking van nieuwbouwproject Dok40, was de architect op zoek naar een materiaal dat perfect aansloot op het industriële verleden Dok40. Tegelijkertijd moest het materiaal aansluiten op belangrijke termen als: ‘mooi straks’, ‘bio-based’ en duurzaam. Een echte moderne klassieker dus. 

De moderne klassieker die hier perfect op aansluit en is toegepast bij Dok40 in Eindhoven, zijn de Ruukki Classic Felsbanen type c zonder groeven. 

Doordat de bovenlaag van de gebouwen uitgevoerd zijn met houtskeletbouw, konden woningen gecreëerd worden. Ook zijn de Classic felsbanen gebruikt voor de liftopbouw, welke een indrukwekkende en architectonisch hoogstaande uitstraling heeft gekregen. Tevens is het sheddak (zaagdak) voorzien van onze stalen felsbanen.

Het profiel van deze stalen felsplaten benadrukt de traditionele zinken, koperen of aluminium felsdaken en heeft een moderne en stijlvolle uitstraling. De felsbanen zijn in het werk geleverd op grote lengtes, waardoor deze relatief snel en eenvoudig gemonteerd zijn. De Classic Felsbanen zijn voor Dok40 geleverd in kwaliteitsklasse Ruukki 50+.gecreëerd

Fotogalerij van dit project

Locatie:
Product:

Eindhoven, Noord-Brabant
Classic Felssysteem

Heeft u interesse in de toepasbaarheid van dit voorbeeld in uw eigen project? Bel of e-mail ons!

Direct een mail versturen? Dat kan hieronder!

Gebruikte producten bij dit project

Interesse in een van onze producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.