Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
  • Geen producten in de lijst

Nieuwbouwwoning Ommen met Classic Felsbanen

Voor een nieuwbouwproject in samenwerking met een aannemer uit Meppel, hebben wij de Ruukki Classic Felsbanen geleverd. De stalen felsbanen zijn geleverd in Pural Matt BT RR2H3 antraciet en Ruukki kwaliteitsklassen 50+

De dakramen zijn op een nieuwe manier ingewerkt, waarbij deze strakker en esthetisch mooier tot zijn recht komt. Deze nieuwe manier van het dakraam inwerken is bedacht in onze SDS Academy.

De stalen felsbanen zijn geleverd met anticondensvilt aan de onderkant van de platen, waardoor een geluidsreductie van ca. 6 dB behaald wordt en draagt het bij aan de stijfheid van de felsbanen. 

Boven op het felsdak zijn zonnepanelen geplaats ter verduurzaming. Het grote voordeel van het Classic Felssysteem, is hierbij dan ook dat het felsdak zich uitermate goed leent voor installatie van zonnepanelen. Om het esthetisch aanzicht nog meer de verfraaien, lopen de winderen mooi door tot in de goot, welke is bedacht door de architect.

Tot slot zijn de felsbanen geplaatst rondom de uitgebouwde entree partij. De woning heeft hierdoor een moderne en eigentijdse uitstraling gekregen. 

Fotogalerij van dit project

Locatie:
Product:

Ommen, Overijssel
Classic Felssysteem

Heeft u interesse in de toepasbaarheid van dit voorbeeld in uw eigen project? Bel of e-mail ons!

Direct een mail versturen? Dat kan hieronder!

Gebruikte producten bij dit project

Interesse in een van onze producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.