Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl

Vacature Marketing medewerker

Wij zoeken een marketing medewerker

Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste marketeer! Heb jij passie voor e-commerce, campagnes, online- en offline marketing en contentcreatie? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

SDS Ommen Systemen & Projecten is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van exclusieve dak- en gevelsystemen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Dynamiek die zich zowel in groei als in vernieuwing uit. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kost- & tijdbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van stalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwmaterialenhandel, architecten, beplatingsbedrijven/verwerkers, bouwbedrijven, aannemers, chaletbouwers en interieurbouwers.

Wat ga je doen?

Als marketeer bij ons verzorg jij al het online en offline beeldmateriaal en draagt deze via de social media kanalen uit. Verder beheer jij de websites, plaatst hier nieuwe content op, nieuwe pagina’s en producten, SEO- teksten en de benodigde aanpassingen. Je maakt offline uitingen, zoals flyers, folders en promotiemateriaal en materiaal ter ondersteuning van onze binnen- en buitendienst.

Verder zijn wij momenteel bezig met het opzetten van een nieuwe marketing- en sales strategie, waarbij gerichte campagnes ingezet gaan worden, voor specifieke doelgroepen en kanalen. Jij bedenkt en zet deze campagnes op, coördineert en stuurt deze en draagt vervolgens de “hot leads” over aan het salesteam. Je zorgt voor een goede positionering binnen de markt.
Bovenstaande werkzaamheden zullen worden uitgevoerd voor SDS Ommen als ook voor onze dochterondernemingen. Het is dus een veelzijdige en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden.

Heb jij?

– Minimaal een MBO-4 opleiding afgerond in marketing- en communicatie
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Commercieel sterk aangelegd
– Passie voor online- en offline content
– Goede communicatieve vaardigheden
– Ervaring met WordPress websites (pré)
– Ervaring met SEO en SEA (pré) 

Jij past bij ons wanneer je?

– Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt
– Goed doorzettingsvermogen hebt
– Verantwoordelijkheden op je neemt
– Zelfstandig kan werken maar ook in teamverband
– Leergierig bent 

Wacht niet en solliciteer op deze vacature

Herken jij je in de vacature omschrijving en wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer door te mailen naar onderstaand e-mailadres, stuur je CV en motivatiebrief mee en wie weet word jij onze nieuwe collega! Vragen? Bel dan gerust naar ons.

marketing vacature SDS Ommen
Marketeer gezocht vacature SDS Ommen (1)