Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl

Vacature (junior) Verkoper binnendienst

Wij zoeken een (junior) verkoper binnendienst

Kom je net van school af of heb je al enige ervaring met verkoop en onderhouden klantrelaties of heb je passie hiervoor? Dan zijn wij wellicht opzoek naar jou!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en gedreven fulltime verkoper binnendienst, die deel uit zal maken van ons verkoopteam. Als verkoper binnendienst krijg je een veelzijdige functie, waarbij klantrelaties onderhouden, advisering over onze producten en verkoop centraal staat.

Wie zijn wij?

SDS Ommen Systemen & Projecten is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van exclusieve dak- en gevelsystemen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Dynamiek die zich zowel in groei als in vernieuwing uit. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kost- & tijdbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van stalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwmaterialenhandel, architecten, beplatingsbedrijven/verwerkers, bouwbedrijven, aannemers, chaletbouwers en interieurbouwers.

Heb jij?

– Minimaal een MBO-4 opleiding afgerond
– Affiniteit met de bouw
– Technisch inzicht
– Passie voor klant en product
– Goede communicatieve vaardigheden
– Affiniteit met verkoop en klantrelaties onderhouden

Jij past bij ons wanneer je?

– Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt
– Goed doorzettingsvermogen hebt
– Verantwoordelijkheden op je neemt
– Zelfstandig kan werken maar ook in teamverband
– Het leuk vindt om met cijfers te werken
– Leergierig bent

Solliciteer op deze vacature

Herken jij je in de vacature omschrijving en wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer door te mailen naar onderstaand e-mailadres, stuur je CV en motivatiebrief mee en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! Vragen? Bel dan gerust naar ons.

SDS Ommen vacature (junior) verkoper binnendienst