Bel ons op 0529 450 000 · info@sdsommen.nl
X
 • Geen producten in de lijst

Vacature Financieel administratief medewerker

Wij zoeken een Financieel administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste financieel administratief medewerker! Werk jij nauwkeurig, ben je een teamplayer, heb je ervaring met debiteurenadministratie en heb jij passie voor getallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

SDS Ommen Systemen & Projecten is een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van exclusieve dak- en gevelsystemen, dakgoten en hemelwaterafvoeren. Dynamiek die zich zowel in groei als in vernieuwing uit. De producten waarborgen een traditionele uitstraling, in een moderne, duurzame en kost- & tijdbesparende uitvoering. Door in te spelen op deze behoeftes positioneert SDS Ommen zich als een belangrijke toeleverancier van stalen dak- en gevelmaterialen voor de Nederlandse bouwmaterialenhandel, architecten, beplatingsbedrijven/verwerkers, bouwbedrijven, aannemers, chaletbouwers en interieurbouwers.

Wat ga je doen?

Als financieel administratief medewerker werk je mee aan een goed functionerende administratieve organisatie met als doel dat deze gebruikt kan worden voor juiste en tijdige managementinformatie. Je adviseert en ondersteunt het management over financieel administratieve zaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer, boek je de bankmutaties en verzorgt de aangifte BTW. In overleg met de accountant en samen met een aantal collega’s zorg je ervoor dat jaarcijfers tijdig klaargemaakt kunnen worden. Je fungeert als vraagbaak voor financieel-administratieve vraagstukken.

Bovenstaande werkzaamheden zullen worden uitgevoerd voor zowel SDS Ommen als ook voor onze dochterondernemingen. Het is dus een veelzijdige en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden.

Heb jij?

 • Minimaal een MBO-4 opleiding afgerond met economische, boekhoudkundige of administratieve achtergrond?
 • Sterke digitale vaardigheden?
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?
 • Goede communicatieve vaardigheden?

Jij past bij ons wanneer je?

 • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 • Discreet omgaat met financiële informatie
 • Groot doorzettingsvermogen bezit
 • Je bent accuraat, flexibel, resultaat-en kwaliteitsgericht
 • Verantwoordelijkheden op je neemt
 • Zelfstandig kan werken maar ook in teamverband
 • Stressbestendig bent
 • Leergierig bent
 

Ons aanbod:

Een afwisselende en uitdagende baan van minimaal 24 uur per week. In eerste instantie krijg je een contract van 1 jaar. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast contract. Een marktconform salaris op basis van ervaring en kundigheid. Ook krijg je een pensioenregeling en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. In overleg is het mogelijk om gedeeltelijk thuis te kunnen werken.

Herken jij je in het bovenstaande en wil jij onze nieuwe collega worden?

Parttime uren: 24 per week

Soort dienstverband: Parttime

Wacht niet en solliciteer op deze vacature

Herken jij je in de vacature omschrijving en wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer door te mailen naar onderstaand e-mailadres, stuur je CV en motivatiebrief mee en wie weet word jij onze nieuwe collega! Vragen? Bel dan gerust naar ons.

Marketeer gezocht vacature SDS Ommen (1)